Projektsalg

BIOBYG giver gerne tilbud på egetræ tilvirket efter individuelle specifikationer. Det er typisk til større projekter som facadebeklædning eller anlæg af udeområder. Mængden skal som udgangspunkt være over end 3 m³ før, at det giver mening for vores leverandører – savværkerne – at opskære på individuelle mål. Vi har et solidt netværk af leverandører, og vi har bl.a. leveret egeblokke 40x40cm til skulpturen “Skymåler”, der står i Nors (i Thy). Se billederne i galleriet eller besøg evt. skulpturens Facebook-side her.

Bearbejdning

Vi kan også høvle, kehle eller tilskære det indkøbte træ, hvis det ønskes. Du kan læse mere om bearbejdningsmuligheder her: Om profilering og kehling

Vi er FSC-certificeret

Vores certifikatnummer er SCS-COC-005763-BU. Hvis det er et krav i netop dit projekt, at der bliver anvendt træ, som bliver dyrket bæredygtigt efter FSC®-standarden, så kan vi efterkomme dit krav og dokumentere det leverede træ. Husk at notér det i din forespørgsel eller når du kontakter os direkte.

Hvordan efterspørger du et tilbud?

Vi har gjort det nemt at efterspørge et tilbud. Beskriv din projekt grundigt, hvorvidt det skal være FSC-certificeret træ samt hvilke længder og dimensioner, som du har brug for. Når du sender en forespørgsel, vender vi tilbage indenfor få hverdage. Din forespørgsel er uforpligtende, og du kan altid takke nej til et givent tilbud. Du kan selvfølgelig også altid kontakte os direkte via telefon eller mail.

  • Beskriv opgaven *