TRÆBEKLÆDNING

Charmerende indpakning af bygninger

LISTER

Alle former for lister i mange slags træ 

HÅNDLISTER

Håndlister på specifikke mål og udformning

SPECIALPROFILER

Giv os en stump af dit gamle gerigt

Profilhøvling & Kehling

BIOBYGs base er et maskinsnedkeri. Vi kan derfor give tilbud på mange former for træforarbejdningopskæring, høvling, kehling osv. Vi laver alle former – rundstok, romber, klink m.m. og tilføjer selvfølgelig også fer og not, afspændingsriller, fasede kanter osv. De færdige emner bruges ofte til facadebeklædning, håndlister, trapper, lameller og lignende.

Find inspiration i vores oversigt: Se vores katalog her

Hvordan efterspørger du et tilbud?

Beskriv din opgave nederst på siden - hvor mange meter du har behov for, hvorvidt du selv leverer træet og upload eventuelt tilhørende tegninger af den ønskede profil. Når du sender en forespørgsel, vender vi tilbage indenfor få hverdage. Din forespørgsel er uforpligtende, og du kan altid takke nej til et givent tilbud. Du kan selvfølgelig også altid kontakte os direkte via telefon eller mail.

Mere information

Træ og rådgivning

Vi arbejder i alle gængse træsorter – eg, mahogni, ceder, lærk, fyr, kastanje, ask osv. Vi rådgiver gerne om de enkelte træsorters muligheder og udfordringer.

Lønhøvling

Det er almindeligt at kunden selv indkøber og leverer træet til BIOBYG, hvorefter vi udfører den ønskede bearbejdning og sender træet tilbage til kunden eller videre ud i verden. Dette afregnes ofte som en pris pr. løbende meter plus opsætning af maskiner.

Indkøb og forarbejdning

Vi indgår også i projekter, hvor vi selv indkøber det ønskede træ og forarbejder det til de aftalte emner. Denne løsning benyttes ofte af private og erhvervskunder der ikke selv har erfaring med indkøb af træ.

Lufttørret egetræ

BIOBYG er specialiseret lufttørrede egetræ til udendørs brug. Vi indkøber selv egetræ direkte fra savværkerne og kan ofte give nogle meget attraktive tilbud i netop dette materiale. Det er bl.a. til facadebeklædning, listebeklædning, terrassebrædder, hegn osv.

Former og specifikationer

Vi arbejder selvfølgelig efter tegning men vi kopierer også fysiske modeller. Det sidste er ofte tilfældet ved restaureringsopgaver hvor vi modtager en stump af den gamle sprosse eller gerigt. I vores katalog kan man se hvilke former og dimensioner vi allerede har jern til at fremstille. Se vores katalog her.

Mængder og pris

Vi har leveret ordre på mellem 12 løbende meter og 12.000 løbende meter. Det handler om det rigtige produkt, til den rigtige pris – hver gang.

  • Beskriv opgaven *

  • Upload tegninger (ikke påkrævet) *

    Max file size: 5 MBPermitted file types: jpg jpeg jpe png gif pdf